Stimate Client,

      In rindurile ce urmeaza vom incerca sa va facem cunoscut motivul promovarii acestei game de accesorii si produse pentru broderie si anume: posibilitatea utilizarii acestora in realizarea propriilor productii. In calitate de producatori directi de broderie, am avut ocazia sa selectam si sa testam minutios fiecare produs in parte. A REZULTAT O GAMA COMPLETA DE PRODUSE SI ACCESORII CU UN RAPORT CALITATE/PRET EXCELENT.
      Urmare analizei cererii pietei, am constatat ca o parte din utilizatori opteaza pentru o categorie de produse mai putin pretentioase din punct de vedere al calitatii si respectiv, mai accesibile ca pret. Acest lucru ne-a determinat sa alegem si sa propunem in paralel - o categorie de produse mai ieftine, careia ii rezervam in catalogul nostru o pagina separat si pe care o vom numi oarecum sugestiv «1-ul pret».
    
  Nu vom enumera clientii cu care lucram pentru a ne face publicitate sau pentru a va convinge, ar fi prea comun. Va propunem o alta cale, una mai directa, contactati-ne pentru a purta o discutie detaliata in baza produselor noastre, solicitati-ne mostre sau faceti-ne o comanda de proba si va veti convinge de seriozitatea noastra, de promptitudinea cu care raspundem oricarei solicitari si cu care onoram fiecare comanda in parte.
      Supunem deci atentiei dvs. oferta noastra completa si asteptam comenzile dvs.,

     Cu deosebit respect,

Echipa BROD CENTER  

DESCRIERE:
Adeziv Temporar, pe baza de cauciuc-cloroprena si rasina naturala solida, amestec in solventi, agent de propulsie – aerosoli.


CAMP DE APLICARE: Adeziv temporar, recomandat in mod special pentru serigragrafie industriala.

CARACTERISTICI GENERALE ale produsului activ :

Aspect: Lichid fluid limpede
Culoare: Galben deschis
Masa volumetrica la 20 grdC: 0.80 g/cm3
Punct de inflamabilitate: Intre 21 si 55 grd. C
Solubilitate: Insolubil in apa
Reziduu: 19 %
Vascozitate la 20 grdC: 300 cps

MOD DE UTILIZARE: A se pulveriza uniform la o distanta de aproximativ 30 cm fata de suprafata utila, degresata in prealabil.

MOD DE PREZENTARE: Spray-uri individuale sau cutii de 12 spray-uri, cu un volum net de 600 ml la 20 grd C .

RECOMANDARI DE UTILIZARE: Recipient sub presiune. A se proteja de razele directe ale soarelui. A nu se expune unor temperaturi mai mari de 50 grd C. A nu se gauri sau arde nici dupa golire. A nu se pulveriza spre flacari, corpuri incandescente sau alte surse de caldura. Usor inflamabil. A nu se lasa la indemana copiilor. A se utiliza si a se tine departe de orice flacara, sursa de caldura, aparat electric in functiune. A nu se fuma in apropiere. A se aplica intermitent, precedat de agitare. A se aerisi bine incaperea dupa utilizare.